Singing in the rain

Haha nej, det finns inget som heter regn här borta! Tror senaste gången jag upplevde regn var i Seattle, helt nöjd med det faktiskt.


Enough about rain, I'll get enough when I come home it seems like... Skulle skriva om att idag när vi satt i bilen jag och kidsen, så lyssnade vi på musik. Jag har en spellista med barnvänliga låtar som vi spelar rätt ofta i bilen och när de behöver dansa loss lite överskottsenergi hemma, så de kan ju de flesta låtarna rätt så bra om man säger så. Så vi satt helt lugnt i bilen, så hör jag någon humma i baksätet. Trodde först det var LilC som typ lekte med något, men han satt och sjöng med i den här låten! 


Så han satt och sjöng på svenska/franska/arabiska eller vad det nu är de har i den låten. Superkul! Så sjöng han även med i en Panetoz-låt och sedan Best day of my life. Sen räckte det tydligen. Det var så himla kul att få höra! Och blev rätt glad att jag har en lista med barnvänliga låtar då jag inte alltid lyssnar på vad som sägs i dem när de spelas, för det är ju inte klokt hur fort de lär sig texterna! Det var nog morgonens höjdpunkt, eftermiddagens var trollsländan som vi hittade liggande på rygg på marken. Han var nog på väg att dö, men sånt behöver man ju inte berätta...

lindagoescali.blogg.se

En 20-årig tjej som drog till California i september 2014 för att spendera ett år i staterna som au pair.

RSS 2.0