Sista januari

Sista januari och jag har suttit ute och solat i 20+ gradig värme, det är livet det! Ska snart iväg och träffa ett par kompisar och ta en starbucks/froyo/juice/alltihop tillsammans. Sitta i solen och snacka, mysmys.
 
Tidigare idag följde jag med min värdmamma och barnen till sjukhuset för LilC skulle få en vaccinationsspruta, det var riktigt illa. Tills vi stoppade in en bagel i käften på honom så han var tyst ;) Mat/snacks är alltid bästa sättet att få honom att sluta gråta. Anledningen till att jag följde med var att jag skulle fixa mina glasögon hos optikern där, ena näspaden hade ju trillat av. Och detta gjorde de alltså gratis, trots att jag inte var medlem där! Kan ju i och för sig berott på att hela familjen tillhör det sjukhuset. Gillar det stället, fått både gratis flu shot och gratis lagning av brillorna. 
 
Sedan åkte vi till Costco för lite shopping (går inte att shoppa lite). Väldigt nöjd med det besöket måste jag säga!
 
 
När vi var klara med det var det lunchdags, och lunchen blev asbra! Pinkberry för de andra och jag tog en jambajuice. Hahah har typ bara druckit mina kalorier idag, åt flingor till frukost, sedan en latte, en halv bagel, en juice och nu ska jag iväg och dricka ännu mer goda saker med tjejerna. Bra dag!
 
 
Igår var det ju au pair möte, vi gick på bio och såg Black or White. Den var riktigt bra! Min värdmamma frågade om det var komedi eller drama eller vad det var, och jag sa att vi både grät och skrattade, så jag vet inte riktigt. Jag skulle väl säga feelgood-movie, för den var ganska mysig och jag skulle deifinitivt kunna se den igen, på typ en filmkväll eller nåt. 
 
 
 
Efter filmen skulle vi till en Grill och Bar för att göra bort oss på karaoke, men de hade stängt köket så det var bara baren som var öppen. Sååå där kunde vi inte va eftersom en viss person bara är 19 och därmed omyndig i samband med alkohol i detta dumma land. Haha så det var ju bara att gå ut igen. Det gjorde ingenting för vi gick till Chili's istället och åt middag, mycket trevligare atmosfär där. Provade en Caribbean salad den här gången. Den var suuur så jag åt typ upp räkorna och frukten sedan fick resten va kvar. Brukar annars gilla att ta med salladerna hem för att äta dem till lunch nästa dag. Fast lunchen idag var ju rätt nice ändå!

lindagoescali.blogg.se

En 20-årig tjej som drog till California i september 2014 för att spendera ett år i staterna som au pair.

RSS 2.0