Pool party

Eftersom jag jobbade igår var behovet stort idag att göra något. Började med att sova ut, var nödvändigt då jag hade ont i halsen igår och även idag. Hade planerat löpning på morgonen, men valde att ta det lugnt så jag inte blir förkyld på riktigt. 

Istället åkte jag och Marina till Victorias Secret igen, mycket billigt även den här gången. Tre par trosor för $5, ca 45 kr. Så sköna också, så det gjorde jag bra!

Efter det åkte vi och hämtade Mary, och åkte tillsammans till the German Club som vår au pair-kompis är typ med i, då hennes värdföräldrar är det. Så där hängde vi ett tag och jag briljerade med min tyska! Haha... Nej men tyskarna var faktiskt imponerade över att jag faktiskt kunde så mycket, utan att ha pluggat det. Träffade även en svensk kvinna som hade varit au pair och träffat sin man här. Så vi pratade lite stapplig svenska istället. Har gjort det förut med han som sålde min värdfamilj våran Volvo, och det är skitsvårt! Eftersom att de pratar med amerikansk accent och man säger typ "yeah" hela tiden så blir det himla svårt att fokusera och man glider lätt över till engelska istället. 

När det var slut åkte vi på pool party hos den andra gruppens LCC, det var deras au pair-möte för den här månaden och jag bara hakade på. Eller, Fiona are bjudit in mig så det var okej! Så där hade vi det trevligt resten av eftermiddagen. 

lindagoescali.blogg.se

En 20-årig tjej som drog till California i september 2014 för att spendera ett år i staterna som au pair.

RSS 2.0